Menu

Dagligen servers 3 olika lunchbufféer:

Ett dignande Salladsland med räkor, kyckling, ägg m.m. samt olika dressingar. Vi har även en Streetfoodbuffé med mat ifrån världens alla hörn. På vår streetfoodbuffé hittar du rätter såsom pizza, miniburgare, asiatiska inslag, sashimi/sushi, kycklingrätter, pasta m.m.

Varje dag serveras också Kött, Fisk, Vegetarisk och Vegan, menyn hittar du nedan:

 

Vecka 42, 2017                  G=Glutenfritt    L=Laktosfritt (Fråga gärna personalen)

 

                                                         

Måndag                                         

Kött,

”Pappardelle Tartufo” – biff med champinjoner, zucchini och tryffelsås samt riven parmesan

Fisk,

Limebakad kolja med brynt sojasmör, sesamglacerad broccoli samt wokade grönsaker & potatis (G)

Vegetarisk/vegan

Spenat och ricottatortelloni med champinjoner och solrospesto

Aubergine-teriyaki med böngroddar & koriander samt jasminris (G,L)

 

Tisdag  

Kött,

Vällagats Schnitzel med kapris-ansjovissmör, citron, ärtor, rödvinssås samt rosmarinrostad potatis

Fisk,

Pocherad torsk med pepparrot, grönkål, citronsås och potatis-palsternackspuré (G)

Vegetarisk/vegan  

Ostfylld quornschnitzel med ärtor, tomatsås och rosmarinrostad potatis

Falafel (G) med tillbehör och vitlökssås samt pitabröd (L)

 

Onsdag

Kött,

Fetaostfylld lammfärsbiff med ratatouille, örtcrème och rostad potatis

Fisk,

Skaldjursgratinerad kummel med vitvinsås, fänkålscrudité och dillslungad potatis (G)

Vegetarisk/vegan

Citron-vitlöksstekta Tzaybitar med quinoasallad och fetaostcrème (G)

Vetekornspilaff med sojabönor, purjolök och tomatsås (L)

 

Torsdag

Kött,

Ärtsoppa med fläsk eller Fisksoppa med aioli (G) samt pannkakor, bärkompott och grädde

 

Kyckling ”Tandoori” med het bönsallad, raita, naanbröd och basmatiris (G)

Vegetarisk/vegan

Skogssvampsoppa (G) med surdegskrutonger samt pannkakor, bärkompott och grädde

Borsjtj-rödbetssoppa med havrefraiche (G) samt vegansk ugnspannkaka, bärkompott och sojagrädde (L)


Fredag
Kött,
Helstekt entrecote med baconstekta harricouvert, bearnaisesås och klyftpotatis (G)

Fisk,
Sydamerikansk fisk- & skaldjursgryta med cocos, paprika och korianderris

Vegetarisk/vegan

Lasagne med sojafärs och tomat-rödlökssallad

Majsbiffar med rostade grönsaker, chilicrème och klyftpotatis (L)

 

 

Vällagad lunch & catering i Gårda.

Erbjuder salladsland - husman - street food - vegetariskt, välkomna!