Menu

Dagligen servers 3 olika lunchbufféer:

Ett dignande Salladsland med räkor, kyckling, ägg m.m. samt olika dressingar. Vi har även en Streetfoodbuffé med mat ifrån världens alla hörn. På vår streetfoodbuffé hittar du rätter såsom pizza, miniburgare, asiatiska inslag, sashimi/sushi, kycklingrätter, pasta m.m.

Varje dag serveras också Kött, Fisk, Vegetarisk och Vegan, menyn hittar du nedan:

 

 

 

Vecka 50, 2017                  G=Glutenfritt    L=Laktosfritt (Fråga gärna personalen)

 

                                                         

Måndag                                         

Kött,

Tomat-ostgratinerad falukorv med gurkmajonnäs, rostad lök och ”gött mos” (G)

Fisk,

Örtbakad koljafilé med tomatsky, gulbetor och skaldjursrisotto  (G)

Vegetarisk/vegan

Tomat-ostgratinerad sojakorv med gurkmajonnäs, rostad lök och ”gött mos” (G)

Chiligryta med spiskummin, limecremé och pitabröd  (L)

 

Tisdag  

Kött,

Vällagats Schnitzel med kapris-ansjovissmör, citron, ärtor, rödvinssås samt rosmarinrostad potatis

Fisk,

Vittvinspocherad flundra med havskräftsås, saffranskokt fänkål och gräslökspotatis (G)

Vegetarisk/vegan  

Ostfylld quornschnitzel med ärtor, tomatsås och rosmarinrostad potatis

Bakade rotfrukter med vegansk mozzarella och rostade hasselnötter (G,L)

 

Onsdag

Kött,  

Hjortfärsbiff med kantarellsås, gelé och västerbotten-potatispuré

Fisk,

Ugnsbakad torsk med hackat ägg, riven pepparrot, brynt smör och kokt potatis (G)

Vegetarisk/vegan

Rödbetsbiffar med getostcremé och västerbotten-potatispuré  (G)

Quinoa-bulgursallad med kikärtor, cashewnötter och myntacremé  (L)

 

Torsdag

Kött,

Ärtsoppa med fläsk eller Fisksoppa med aioli (G) samt pannkakor, bärkompott och grädde

 

Asiatisk biffnudelsallad med chili, lime och koriander samt rostade jordnötter  (G,L)

Vegetarisk/vegan

Skogssvampsoppa (G) med surdegskrutonger samt pannkakor, bärkompott och grädde

Röd linssoppa med cocos och curry (G,L) samt vegansk ugnspannkaka, bärkompott och sojagrädde


Fredag     
Kött,
Helstekt fläskfilé med champinjoner, chilibearnaise och klyftpotatis  (G,L)

Fisk,
Sydfransk fisk & skaldjursgryta med tomat, saffran och rotfrukter samt kokt potatis och örtaioli (G)

Vegetarisk/vegan

Chipotlestekt aubergine med champinjoner, chilibearnaise och klyftpotatis  (G,L)

Carnitas på Oumpf med bönsalsa, havrefraiche och nachochips (G,L)

 

 

Vällagad lunch & catering i Gårda.

Erbjuder salladsland - husman - street food - vegetariskt, välkomna!