Menu

Dagligen servers 3 olika lunchbufféer:

Ett dignande Salladsland med räkor, kyckling, ägg m.m. samt olika dressingar. Vi har även en Streetfoodbuffé med mat ifrån världens alla hörn. På vår streetfoodbuffé hittar du rätter såsom pizza, miniburgare, asiatiska inslag, sashimi/sushi, kycklingrätter, pasta m.m.

Varje dag serveras också Kött, Fisk, Vegetarisk och Vegan, menyn hittar du nedan:

 

Vecka 50, 2018                         G=Glutenfritt    L=Laktosfritt (Fråga gärna personalen)

 

 

Måndag

Kött,

Tomat-ostgratinerad falukorv med gurkmajonnäs, rostad lök och potatismos  (G)

Fisk,

Havets Wallenbergare med skaldjursås, gröna ärtor och dillslungad potatis (G)

Vegetarisk/vegan

Tomat-ostgratinerad sojakorv med gurkmajonnäs, rostad lök och potatismos  (G)

Stroganoff på strimlad ”pease” med paprika, chili och purjolöksris  (G,L)

 

Tisdag 

Kött,

Vällagats Schnitzel med kapris-ansjovissmör, citron, ärtor, rödvinssås samt rosmarinrostad potatis

Fisk,

Asiatisk fisk & skaldjursgryta med röd curry, limeblad, kokosmjölk och paprika-korianderris (G)

Vegetarisk/vegan

Ostfylld quornschnitzel med tomatsås, ärtor och rosmarinrostad potatis

Röd currygryta med tofu, vattenkastanj, paprika-korianderris och rostade jordnötter (G,L)

 

Onsdag       

Kött, 

Kalvfärsbiff med svamp-tryffelcréme, balsamicosky samt potatispuré med rostad vitlök

Fisk,

Pocherad torskfilé med räkor, rimmad gurka, vittvinsås och kokt potatis  (G)

Vegetarisk/vegan

”Tortelloni al pesto” ricottafylld pasta med champinjoner, tomat, pesto och riven parmesan

Helbakad rotselleri med hasselnötsvinegrette och potatis-blomkålspuré  (G,L)

 

Torsdag

Kött, 

Färskostbakat kycklinglår med soltorkad tomat, parmesansås, broccoli och basilikapotatis (G)

Fisk,

Ugnsbakad långa med riven pepparrot, lime-gräslökshollandaise och rostad potatis  (G)

Varje Torsdag:

Ärtsoppsbuffé med tärnad bog, köttkorv, grov senap (G) samt pannkakor, bärkompott och grädde

Vegetarisk/vegan

Skogssvampsoppa (G) med surdegskrutonger samt pannkakor, bärkompott och grädde

 

Fredag   

Kött,    

Helstekt entrecote med choronsås (tomatiserad bearnaise) tomat-löksallad och hasselbackspotatis

Fisk,

Pankopanerad laxfärsbiff med chili-ingefärscréme, sesampicklade grönsaker och jasminris

Vegetarisk/vegan

TexMex-frittata med sojafärs, tomat-mangosalsa, gräddfil och nachochips (G)

 Tacokryddad sojafärs med tomat-mangosalsa, riven veganost, tortillabröd och majsris (G,L)               

 

               93:- inkl. smör, bröd, sallad, dryck, kaffe och kaka.     Smaklig måltid!

 

Vällagad lunch & catering i Gårda.

Erbjuder salladsland - husman - street food - vegetariskt, välkomna!